De Betere Schilder

Schilder

Wat zijn Erkend Betere Schilders?:

Als ervaren en gediplomeerd schildersbedrijf zijn wij aangesloten bij Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder.
Alleen schildersbedrijven die bewezen vakkennis en service in huis hebbenkrijgen het keurmerk. Omdat wij erkend Betere Schilder zijn krijgt u gegarandeerd vakwerk en jarenlange garantie. Wij werken met openbare klantbeoordelingen. De Consumentenbond schreef niet voor niets: “Kiest u voor zekerheid, kies dan een erkend Betere Schilder”.

Als erkend schildersbedrijf rekenen wij bovendien slechts 6% btw op schilderwerk en materiaal!Wij zijn een erkend schildersbedrijf!
Als lid van Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder zijn wij een officieel erkend schildersbedrijf. Dit houdt onder meer in dat wij werken volgens gedeponeerde leveringsvoorwaarden, we u altijd een schriftelijke offerte verschaffen en een uitstekende service en garantie bieden. Een erkend Betere Schilder wordt men niet zomaar; het schildersbedrijf moet immers aan diverse toetsingseisen voldoen.
De Consumentenbond schreef niet voor niets: “Kiest u voor zekerheid, kies dan een erkend Betere Schilder”.
Kortom... stop met zoeken en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte bij ons aan!Officieel erkend schildersbedrijf:
Ons schildersbedrijf mag zich officieel erkend Betere Schilder noemen en hier zijn wij trots op!
Dit houdt namelijk in dat u nog meer zekerheid hebt als u met ons in zee gaat. Een erkend Betere Schilder werkt namelijk volgens gedeponeerde leveringsvoorwaarden, heeft daarom een uitstekende garantie en levert puur vakwerk. Uw voordelen in het kort:

 

  • gedeponeerde leveringsvoorwaarden
  • jarenlange garantie
  • vakkundig en getoetst via De Betere Schilder
  • uitgebreide klachtenbemiddeling
  • openbare klantbeoordelingen
  • laag btw-tarief van 6%