Persbericht

                                                                                                                                                       

 

 

Persbericht

 

Wim Huurman Schildersbedrijf wint in landelijke klanttevredenheidsprijs

 

Wim Huurman Schildersbedrijf mag zich vanaf donderdag 4 maart jongstleden tot de 25 beste vakschilders in Nederland rekenen, die zijn aangesloten bij de landelijke Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder. Het schildersbedrijf ontving diverse prijzen vanwege de uitstekende klantbeoordelingen in 2014.

 

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder heeft de verkiezing in het leven geroepen om de kwaliteit en de service van aangesloten vakschilders door heel Nederland te waarborgen en te controleren.

 

Alléén schildersbedrijven die voldoen aan verschillende strenge kwaliteitsnormen worden toegelaten tot de kwaliteitsorganisatie. De Betere Schilder stimuleert de leden telkens weer om professioneel en gedreven het werk uit te voeren. Deze prijs geeft de winnaars de bevestiging dat ook de klanten overtuigd zijn van de geleverde service en kwaliteit. “Ik ben dan ook zeer vereerd dat ook mijn klanten het werk zo enorm waarderen,” aldus de trotse prijswinnaar.

 

De klanten van een erkend Betere Schilder weten duidelijk waar ze aan toe zijn en kunnen na het opgeleverde schilderwerk heel gemakkelijk en online een gedetailleerde beoordeling geven van het werk. Op basis van deze beoordelingen wordt de ranglijst opgemaakt. Niet alleen het schildersbedrijf profiteert, alle klanten die aan dit klanttevredenheidsonderzoek meedoen, maken namelijk kans op een schildersbon van liefst €500,-

 

Graag vertelt Wim Huurman Schildersbedrijf u in een persoonlijk gesprek meer over de voordelen van het goed laten uitvoeren van schilderwerk. Bel met Wim Huurman Schildersbedrijf: Tel.: 06-33939101